Lediga jobb

Socialdemokraterna i Göteborg söker vikarierande kommunikationsombudsman

Vi söker dig som vill jobba som vikarierande kommunikationsombudsman hos oss. Som kommunikationsombudsman leder och samordnar du partidistriktets kommunikativa arbete. Detta gäller såväl utåt mot allmänheten i syfte att vinna opinion för Socialdemokraternas politik som internt i partiet vad gäller att nå ut med information till våra medlemmar och föreningar. Givetvis delar du Socialdemokratins idéer och värderingar.

Arbetsuppgifter
Som kommunikationsombudsman samordnar och planerar du det interna och utåtriktade kommunikationsarbetet i samarbete med kollegor såväl i partidistriktet som i Göteborgs stadshus, region och på nationell nivå. Du samarbetar även med andra organisationer i partiets närhet.

Du behöver en god förståelse för det politiska läget, de sakfrågor som står i fokus, den allmänna opinionen och hur partiet behöver lägga upp sitt kommunikativa arbete utefter dessa faktorer.

Du behöver ha lätt för att formulera dig på ett korrekt, enkelt och slagkraftigt sätt i skrift samt förmåga att hantera sociala medier, nyhetsbrev, hemsida och andra digitala verktyg. Kunskaper i grafisk formgivning, fotografering och filmskapande är meriterande men inte ett krav. Meriterande är erfarenhet från partipolitiskt arbete.

Om tjänsten
• Tjänsten är vikariat 220110 – 220930 alt. efter överenskommelse.
• Tjänsten är på 100% målstyrd arbetstid, vilket innebär att du arbetsleder i hög utsträckning dig själv.
• Anställningsvillkor enligt kollektivavtal mellan Fremia och Handelsanställdas förbund.

Välkommen att skicka din ansökan snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 31 oktober till [email protected] skriv i ämnesraden ”Ansökan Kommunikationsombudsman”.

Socialdemokraterna i Göteborg söker valombudsman

Vi söker dig som vill jobba som valombudsman hos oss
Inför och under valrörelsearbetet är det ett stort behov av att stötta grundorganisationerna men också politiker. En stor del av arbetet under valrörelser läggs på förberedelser, utåtriktade väljarkontakter främst i ytterområdena, medlemsvärvningsaktiviteter, i viss mån ansvar för statsrådsbesök m.m.

Vi söker dig som delar Socialdemokratins idéer och värderingar, har lätt för att samarbeta med och entusiasmera andra. Du behöver ha god organisatorisk förmåga men också kreativitet att lösa arbetsuppgifter under tidspress. Du bör därför kunna hantera stressiga situationer. Du behöver ha god förmåga att ta initiativ och planera ditt eget arbete, arbetstiden är både dagtid som kvällstid, i viss mån på helger.

Du behöver en god förståelse för det politiska läget, de sakfrågor som står i fokus och den allmänna opinionen. Meriterande är erfarenhet från partipolitiskt arbete. Du behöver förmåga att hantera sociala medier, hemsida och andra digitala verktyg.

Om tjänsten
• Tjänsten är visstidsanställning 220201 – 220930 alt. efter överenskommelse.
• Tjänsten är på 100% målstyrd arbetstid, vilket innebär att du arbetsleder i hög utsträckning dig själv.
• Anställningsvillkor enligt kollektivavtal mellan Fremia och Handelsanställdas förbund.
• B-körkort är ett krav och meriterande är erfarenhet från att köra bil i Göteborg.

Välkommen att skicka din ansökan snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 31 oktober till [email protected] skriv i ämnesraden ”Ansökan Valombudsman”.

facebook Twitter Email