Studiecirkel om boken ”Girig-Sverige – Så blev folkhemmet ett paradis för de superrika”

Studiecirkel om boken ”Girig-Sverige – Så blev folkhemmet ett paradis för de superrika”

20 oktober KL: 18:30 - 20:30
”Lottas lokal”, Sävenäsgatan 3 (Visa karta)

Studiecirkel om boken Girig-Sverige – Så blev folkhemmet ett paradis för de superrika (av Andreas Cervenka) med Örgryte S/Härlanda S

Nu startar Örgryte S/Härlanda S en studiecirkel om boken. Tanken är att vi träffas 4 gånger (3 före jul och 1 strax efter nyår). OBS: Eventuellt träffas vi en 5:e gång, om deltagarna så önskar, för att diskutera bokens 4:e del och vägen framåt.

Plats: Vi kommer att dela upp träffarna på Lundenhallen (i en teorisal, bakom Lundenskolan) och föreningslokalen (”Lottas lokal”) på Sävenäsgatan 3 (vid ICA Kvantum).

 Vem: Studiecirkeln är öppen för medlemmar i Örgryte/Härlanda, men givetvis även för andra medlemmar och medlemmars kompisar som vill vara med. Ta chansen att diskutera viktiga frågor!

 Anmälan: Görs till studieorganisatör Åke Persson på 0733-249835 eller till [email protected] snarast möjligt, men senast måndagen 17/10, eftersom böckerna delas ut till anmälda deltagare på träffen torsdagen 20/10. Boken är gratis för deltagarna.

Första träffen: Torsdagen 20/10 kl 18.30-ca 20.30 (Thomas Berglund, professor i sociologi, Göteborgs Universitet, föreläser om klass i Sverige, därefter frågor och diskussion; OBS: Böckerna delas ut på denna träff till anmälda deltagare), ”Lottas lokal”, Sävenäsgatan 3

facebook Twitter Email