Digitalt möte med Majornas S-förening – Situationen kring corona och framtiden för stadsdelarna

22 april

Hej och välkomna till ett digitalt möte med Majornas S-förening!

Den 22 april, onsdag, kl 18 bjuder Majornas S-förening in till ett digitalt möte via Zoom.

Med oss har vi riksdagsledamoten Anna Johansson som ska prata om vilka åtgärder som har vidtagits för att skydda jobben och löntagaren i coronas svallvågor. Passa på att fråga och kom med inspel för hur fler löntagare kan trygga sin inkomst!

Efter diskussionen om corona har företrädare bjudits in för att prata om stadsdelarnas framtid. Varför ska stadsdelarna ersättas? Hur går det i förhandlingarna om den nya organiseringen av staden? Vilka fördelar och utmaningar finns det med förslagen? Susanne Sillberg Ligander, gruppledare i SDN Majorna-Linné, kommer också att vara med för att rapportera om de aktuella frågor som behandlas i dagens SDN i Majorna-Linné.

Så välkomna till ett fullspäckat och dagsaktuellt möte med diskussioner om politiken som rör oss i Majorna!

Det är väldigt enkelt! Bara ladda ner appen till din smarta telefon eller ipad. Har du en dator så installera programmet! Sedan kommer du superlätt in i mötet. En länk kommer skickas ut strax före mötet till dem som har anmält sig, som du klickar på och du kommer då automatiskt in i mötet om zoom är installerat.

För att underlätta vill vi gärna att du mailar in en intresseanmälan om du vill vara med på mötet. Så att vi ungefär vet hur många som kommer att delta: [email protected]

Håll avstånd, tvätta händerna! Och en Glad Påsk!Med vänlig hälsning

Claes SöderlingOrdförande Majornas S-förening

facebook Twitter Email