Internationella kvinnodagen 8 mars – Ukraina

Uppmärksamma internationella kvinnodagen 8 mars! Socialdemokraterna i Göteborg, S-kvinnor i Göteborg och LO Göteborg arrangerar: kl.11.30 – rosor och flygbladsutdelning Flygbladsutdelning på Frölunda torg. Deltar gör bland annat kommunalrådet Jonas Attenius. Kvinnoklubben Röda Rosor ansvarar för aktiviteten. Kom och var med! Du hittar oss nära bussarna vid resecentrum. Röda Rosor kvinnoklubb – bli medlem här…

Läs mer

Manifestation för öppenhet & demokrati

Hets, hot och hat har ingen plats i Göteborg. Den 29 september samlas vi på Gustaf Adolfs Torg för att fredligt manifestera för en öppen och demokratisk stad, mot nazismen. Medverkar på scen gör: Ingrid Lomfors, historiker och överintendent forum för levande historia Allan Stutzinsky, ordförande för judiska församlingen i Göteborg Björn Sandmark från Stadsteatern…

Läs mer

Riksdagsledamot Mattias Jonsson besöker Askims Socialdemokratiska Förening

Måndagen den 29 maj klockan 18.00 besöker riksdagsledamot Mattias Jonsson Askims Socialdemokratiska Förening för att delta i samtal om byggnationer.

Läs mer

Riksdagsledamot Shadiye Heydari håller tal på Sveriges nationaldag

Den 6 juni håller riksdagsledamot Shadiye Heydari tal med anledning av firandet av Sveriges nationaldag på Hammarkulletorget.

Läs mer

Angeredsgymnasiet besöker riksdagen

Den 18 maj besöker Angeredsgymnasiet riksdagen för att bland annat träffa riksdagsledamot Shadiye Heydari från Göteborg.

Läs mer

Riksdagsledamot Shadiye Heydari besöker Taekyon Taekwondoklubb

Den 18 maj besöker riksdagsledamot Shadiye Heydari Taekyon Taekwondoklubb på Angereds Arena.

Läs mer

KFUM Göteborg besöker riksdagen

Den 16 maj besöker KFUM Göteborg riksdagen för att bland annat träffa riksdagsledamot Shadiye Heydari.

Läs mer

Träffa riksdagsledamot Johan Büser

På lördag mellan klockan 12.00 och 13.30 har du möjlighet att träffa riksdagsledamot Johan Büser som finns på plats i Brunnsparken för att samtala med göteborgare!

Läs mer
facebook Twitter Email