Socialdemokraterna i Göteborg söker ny förste ombudman

Förste ombudsman Socialdemokraterna i Göteborg

Socialdemokraterna är göteborgarnas parti. Göteborg regeras idag av ett svagt högerstyre som tänker sälja ut våra gemensamma tillgångar och försämra för välfärdsarbetarna. Vi vill arbeta för ett Göteborg som håller ihop. Där vilken stadsdel du föds i inte påverkar dina livschanser eller din trygghet, där alla har chans till ett tryggt boende, där alla skolor är bra skolor, där du garanteras vård i tid. Vi sätter välfärden först.

Socialdemokraterna i Göteborg söker en förste ombudsman som i rollen som lokal partisekreterare kan bidra till att utveckla partidistriktet som en modern folkrörelse. Som chef för partiexpeditionen ansvarar du för att strategiskt planera och leda förändringsarbetet tillsammans med distriktsstyrelsen. Distriktet är inne i en förnyelsefas för att vitalisera och stärka partiorganisationen så att medlemsnyttan står i fokus, och valsegrar 2022.

Vi söker dig som både jobbar självständigt och är en god lagspelare. Du är både flexibel och strukturerad, har god organisatorisk kompetens och metodkunskap, lyhörd och bra på att se möjligheter. Du bör ha väl utvecklade kommunikativa kunskaper i både tal och skrift samt erfarenhet av ekonomiansvar.

Medlemskap i och god kännedom om det socialdemokratiska partiet är en förutsättning. Vi ser gärna sökanden med annan etnisk bakgrund än svensk. Arbetsplatsen är förlagd till Göteborg. Vi tillämpar kollektivavtal mellan KFO och Handelsanställdas förbund. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Provanställning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Du är välkommen med din ansökan senast 28 juli 2019 till [email protected]

Kontaktinformation
Mattias Jonsson, ordförande partidistriktet, tel 0705-46 44 49, [email protected]
Magnus Johansson, ordförande ombudsmannaföreningen, tel 0708-10 98 50, e-post [email protected]

facebook Twitter Email