Evis slutar

I söndags meddelade partidistriktets förste ombudsman, Eva- Marie Rasmusson distriktsstyrelsen att hon lämnar sin tjänst.

”Efter fyra fantastiska, utvecklande och arbetsintensiva år känner jag att det är dags att lämna över till nya krafter. Jag vill rikta ett särskilt tack till styrelsen, partidistriktets fina personal och alla engagerade medlemmar. Jag har funderat på detta under en tid och har nu landat i att tidpunkten känns rätt. Det har varit en ynnest att få arbeta tillsammans med er i Sveriges bästa partidistrikt. Jag är övertygad om att vi som parti kommer gå stärkta framåt mot valseger 2022. Jag kommer självklart att fortsätta att engagera mig i det arbetet” säger Eva-Marie Rasmusson.

Eva-Marie kommer att arbeta fram till kongressen men kommer givetvis vara tillgänglig för konsultation och överlämning för personen som på sikt ska ta vid. Under rekryteringsprocessen som hanteras av den tillträdande styrelsen efter den 6 april kommer Claes Wennberg att axla ansvaret som tf. förste ombudsman.

”Eva-Marie Rasmusson kom till oss i Göteborg för fyra år sedan och blev på kort tid en både uppskattad och självklar del av vår stad och vår organisation. Under de år som Evis varit förste ombudsman har hon gjort en fantastisk insats för vårt parti och dragit ett tungt lass i en på många sätt turbulent period. Jag som ordförande och hela styrelsen har känt ett enormt stöd av och förtroende för Evis kompetens och arbetskapacitet. Jag beklagar att hon nu väljer att sluta, men har samtidigt stor förståelse för hennes beslut och önskar henne all lycka framöver” säger Anna Johansson.

facebook Twitter Email