#6 Ann-Christine Andersson

Sjukvårdspolitiker 68 år till regionfullmäktige

Jag brinner för jämlik hälso- och sjukvård.  Jag tänker arbeta för att du ska få vård i rätt tid. Överenskommelser och vårdgarantier ska efterlevas. Den nära vården ska vara lätttillgänglig och den ska kunna erbjuda fasta vårdkontakter, men också erbjuda utbyggd hemsjukvård i samarbete med kommun och sjukhus när det behövs. Jag vill också arbeta för att  förbättra vårdkedjorna när det gäller psykisk ohälsa och psykiskt sjukdom.

I lusten att ständigt söka nya lösningar som gynnar ALLA hittar jag min drivkraft att arbeta politiskt . Socialdemokratin är det parti som i decennier ständigt levererat åtgärder för en bättre sjukvård. Ibland tar det tid. Men inget annat parti har byggt upp sjukvården så målmedvetet, och långsiktigt som S. Ledord för mig är rättvisa och solidaritet. Därför vill jag under mandatperioden idogt arbeta för att sjukvård ska ges efter behov, inte plånbokens tjocklek.

facebook Twitter Email