#56 Cristian Delgado Sandoval

Underhållstekniker 38 år Västra Göteborg till kommunfullmäktige

Integration, migration, sociala frågor, (rättvise frågor) fackliga frågor är mina viktigaste politiska frågor.

För mig är det viktigt att värna om de människor som kommer från utsatta länder. Vi är ett föregångare land och kan visa hur integration och migration ska på ett ansvarsfullt sätt bedrivas.

För att den svenska modellen ska fungera behövs det att rättigheter och skyldigheter efter följs. Vi har alla verktyg i samhället för att få människor att snabbt bidra till samhällets utveckling.

Att ha ett arbetet får människor att må bra och ett värdigt arbete är något facket kan ge oss en garant på. För att samhället och den svenska modellen ska utvecklas och inte avvecklas behövs det fackliga kamrater i politiken.

Min familj är min största drivkraft. Det är tack vare dem jag är den personen jag är. Jag vill att de personer i min omgivning ska må bra. Jag tror att utvecklingen av politiken är nyckeln för att vi alla ska ha det bättre och bättre i samhället.

Rättvisa och solidaritet är mina ledord och min drivkraft.

 

facebook Twitter Email