#50 Claes Söderling

Brevbärare 51 år Majorna Linné till kommunfullmäktige

 

Då jag är huvudskyddsombud på Postnord och fackligt engagerad i Seko, är frågor om postlagen, arbetsmiljö, sjukförsäkring, A-kassa och arbetsrättslagarna mycket viktiga för mig. Det gäller att stå på arbetstagarnas sida och företräda dem i sådana här frågor. Sedan är jag även aktiv i Majorna-Linnés Stadsdelsnämnd och frågor som är viktiga där, är framförallt de sociala frågorna. Jag sitter med i Individutskottet och där ser man verkligen att socialtjänsten gör ett  fantastiskt jobb.

Genom att läsa Göteborgs-Posten och annan borgerlig media, får jag kraft att visa att de har fel. Göteborg mår bättre än vad GP säger, även om det finns problem. Men även när jag träffar kollegor i jobbet och möter medborgarna i Majorna-Linné, ser jag att det finns frågor och engagemang att ta med mig in i politiken. Vi kan göra skillnad, det är viktigt!

facebook Twitter Email