#5 Andreas Hector

Verksamhetsutvecklare 32 år till regionfullmäktige

Jag vill ha ett hållbart samhälle och då även utjämna sociala klyftor. Utsatta personer har svårare att få stöd och hitta rätt i samhället. Människor kan inte alltid välja sin situation. Inom vården är detta extra tydligt och därför vill jag arbeta för en effektiv, rättvis och tillgänglig sjukvård. Det måste vara lättare att hitta rätt inom vården. Det är även viktigt att använda digitalisering och skapa ett mer effektivt välfärdssamhälle så att vi medborgare kan få bättre stöd och tjänster.

Den viktigaste drivkraften för mig är att jag ser att samhället är orättvist. Denna frustration är det som hela tiden driver mig att fortsätta med mitt politiska uppdrag. I sjukvården är detta extra tydligt att din kunskap om sjukvårdssystemet ger dig bättre möjlighet till vård. Utanför politiken hittar jag mycket kraft i min trädgård men kanske främst inom klassisk musik. Körsång är något som ligger mig varmt om hjärtat.

facebook Twitter Email