#47 Luwam Ghebremichael

Myndighetsanställd 27 år Lundby till kommunfullmäktige

Mitt politiska engagemang grundar sig i medmänsklighet och solidaritet. Jag anser att som samhällsmedborgare måste vi värna om varandra och detta gör vi genom att bland annat engagera oss i att förbättra vår stad.

Jag kommer att kämpa för att Göteborg skall bli en mer jämlik stad. Där bostad skall ses som en rättighet och inte en lyxvara för de få som har råd. Där samtliga studenter var de än må bo i staden har rätt till en bra utbildning och får förutsättningarna för en bra framtid. Jag kommer arbeta hårt för att Göteborg skall bli en aktiv stad som lockar till sig både turister och företag. En trygg stad där ens bakgrund och förutsättningar inte påverka hur ens framtid kommer att se ut.

 Mina hjärtefrågor är lag och ordning, utbildning samt arbetsmarknad. Som ledamot i kommunfullmäktige har jag som ambition att se både Göteborg och dess invånare uppnå sin fulla potential.

 

facebook Twitter Email