#38 Bahman Esmailnejad

Förskollärare 55 år Västra Hisingen till kommunfullmäktige

Mina viktigaste frågor är utbildning, välfärd och jämlikhet. Jag är utbildad förskollärare och familjerådgivare och tycker att vi ska investera i vår framtid, nämligen barn och ungdomar skolan/förskolan, alla ska ha möjlighet till utbildning och arbete. Äldre ska känna sig trygga i ålderdomen. Välfärden ska vi förbättra genom att investera i alla människor och det ska följas upp vilket innebär att vinsten för företag ska reduceras  kraftig ( vår skatt ska gå till alla människor i vårt samhälle inte till annat ) jämlikhet är viktigt så att alla ska ha det som behövs.

Min kraft att arbeta politiskt hittar jag i att se och känna att det jag gör utvecklar människor och att de känner sig trygga i vårt samhälle.

facebook Twitter Email